Acasa  •  Despre Noi  •  Acreditare  •  A-Prana-R  •  Galerie Foto  •  ContactRezultate

flo


Rezultatele obţinute în urma aplicării tehnicilor Prananadi sunt susţinute de mai multe studii ştiinţifice.

Într-una din lucrările de referinţă, prezentate la cea de a XVII-a CONFERINŢĂ INTERNAȚIONALĂ DE PSIHOLOGIE TRANSPERSONALĂ din Moscova, s-a arătat că: " - Referitor la trăsăturile de personalitate s-au constatat schimbări pozitive semnificative în ceea ce priveşte: ACCEPTAREA DE SINE, EMPATIA şi AUTO CONTROLUL.

   - Referitor la perceperea stării de sănătate, s-au constatat diferenţe pozitive semnificative în ceea ce priveşte: „CONŞTIENTIZAREA STĂRII DE SĂNĂTATE, MONITORIZAREA STĂRII DE SĂNĂTATE, MOTIVAŢIA DE A FI SĂNĂTOS,  AUTOCONTROL AL STĂRII DE SĂNĂTATE.”

   - Concluzia finală a studiului ştiințific a fost: ”... o serie de argumente care au dovedit faptul că Tehnica Tibetană Prananadi generează progrese  semnificative în dezvoltarea psihologică şi spirituală a practicantului, având virtuţi curative indiscutabile. Acesta este motivul pentru care, în ciuda controverselor, considerăm că promovarea acestei tehnici este salutară."
Mărturii ale unor practicanți:


O schimbare majoră care a avut loc în viața mea a început prin octombrie 2008, atunci aveam gradul II+ Prananadi. Conjunctura vieții m-a adus într-o situație în care mă simțeam sufocată la propriu. Îmi era teamă de direcția în care mă îndreptam și de calea pe care eram, vedeam cum viața îmi trece prin fața ochilor, iar eu nu reușeam să fac nimic important cu adevărat, care să conteze pentru sufletul meu. Datorită acestor emoții puternice, aveam tendința să amplific toate lucrurile care mi se întâmplau. Totul a început când m-am innecat cu mâncare în timp ce mergeam pe stradă, grăbită și stresată din lipsă de timp. A fost o experiență atât de neplăcută încât mi-a declanșat niște traume și o stare continuă de panică. După acest eveniment nu reușeam să mai mănânc nimic solid. O perioadă de 8 luni de zile am băut doar sucuri de fructe sau legume stoarse, sau supe cu legume pasirate, până am reușit să-mi revin și să reintroduc din nou în alimentație mâncarea solidă. Cam prin mai-iunie 2009 am reușit să-mi revin complet, din punct de vedere emoțional, mental și psihic. Cel mai greu lucru cu care m-am confruntat, a fost acela că, cei din jurul meu nu îmi puteau înțelege suferința și asta m-a făcut să mă interiorizez și mai mult. La un moment dat, pe această perioadă, datorită alimentației am început să și slăbesc brusc și mult.

Ceea ce m-a ajutat extraordinar de mult a fost tehnica de comunicații Prananadi, prin care am reușit să retrăiesc aceste situații, sentimente și emoții puternice, să mă confrunt cu ele și apoi să mă eliberez, am avut multe conștientizări legate de propria persoană, de modul în care relaționam cu celelalte persoane și momentele în care am comis greșelile care m-au adus în situația în care eram. O mare importantă a avut-o și gradul 3 pe care l-am făcut pe la mijlocul acestei perioade, prin martie 2009. Sunt convinsă că acesta m-a susținut din punct de vedere energetic și tot-odată m-a ajutat să mă purific. Acesta l-am considerat ca fiind colacul meu de salvare.

În tot răul există și un bine, astfel, acum mănânc mult mai încet, atent și mai puțin decât înainte; nu mai am probleme cu stomacul și am reușit să și slăbesc (aici aș dori să scot în evidență faptul că anumite probleme au cauze subtile pe care dacă nu le rezolvăm, nu putem atenua nici efectul). În septembrie 2008 aveam 96kg, iar în septembrie 2009 am ajuns la 65kg. Bineînțeles, acesta este doar un rezultat la nivel fizic, însă, transformarea a venit din interior mai întâi, pentru a se putea produce la exterior. Faptul că nu m-am acceptat așa cum eram m-a adus în situația cu care m-am confruntat, însă tehnica și maeștrii au fost alături de mine, mereu cu aceleași rezultate minunate.

Aș dori să mulțumesc pe această cale comunității prana și tuturor persoanelor care au fost alături de mine; mulțumesc pentru că pot face parte din această școală spirituală.

Petra Penciulescu, 21 ani


Mă cheamă Virgil ,sunt din Oradea și am suferit 3 ani de hernie de disc (L4-L5 și L5-S1),hernie confirmată de două examene RMN.În urma tratamentului prananadi care a constat din aproximativ 20 de ședințe, sunt bine și vă mulțumesc cu această ocazie.În anul 2007, în urma unui blocaj al nervului sciatic între vertebrele lombare, o problemă personală mai veche, am fost îndrumat de prieteni spre o persoană care trata cu palmele diverse afecțiuni. Mi-am învins scepticismul și după prima ședința, corpul meu a revenit la poziția bipedă, verticală, iar după mai multe tratamente durerile s-au atenuat treptat și au dispărut. Uimit plăcut de ceea ce mi se întâmplă și mai ales de faptul că starea mea generală, fizică și psihică erau radical schimbate în bine (în urma echilibrărilor energetice făcute înaintea tratamentului propriuzis) și cu convingerea fermă că și eu la rândul meu voi putea face aceleași lucruri pentru mine și cei apropiați, m-am înscris la primul curs la care se predă tehnica Prananadi. După curs și în urma revizuirii obiceiurilor dăunătoare din viața mea, am renunțat la medicația zilnică, ce-mi ținea sub control tensiunea arterială de 7 ani, perioadă în care am fost diagnosticat cu hipertensiune arterială cronică.

Treptat, pe măsură ce mă eliberam de constrângerile dureroase ale corpului fizic, am descoperit în această tehnică și o metodă eficientă de evoluție spirituală, un drum frumos spre armonia întregului.

fiesta@orizont.net

Despre Noi  |  Galeria Foto  |  Contact

© Asociatia Prananadi din Romania 2013